top of page

Advent Bécsben

2023. december 2. | 2023. december 9. 2023. december 16. | 2023. december 23.

CRS_logo_A_uj.png

Bécs, Rathausplatz, Christkindlmarkt – ez a karácsonyi fantázia ünnepe. A kézműves termékeket és kulináris finomságokat kínáló számtalan stand, a hangulatosan kivilágított városháza előtt álló szívekkel teli óriási karácsonyfa minden évben sok látogatót vonzanak. Aki éppen nem sétálgat vagy nem a bécsi társasági életet élvezi a puncsos standoknál, az a korcsolyapályán róhatja a köröket vagy ámulva követheti a kézzel készített karácsonyi bölcsők ösvényét.  Bécs számos kulturális programmal is várja a látogatókat, így érdemes megtekinteni az Albertina vagy a Kunsthistorisches Museum kiállításait is. 

Látogassa meg a mesés Császárvárost a klasszikus élményutazások hangulatát megidéző Continental Classic Expresszel. 

51502.jpg

PROGRAM

 

Vonatunkra Budapest-Déli és Budapest-Kelenföld pályaudvarokon lehet felszállni. Az ülőhelyek elfoglalását követően bemutatjuk a nap programját, kollégáink kiosztják vendégeink részére a Bécs térképeket, valamint az információs anyagokat. A vonaton érdekes történeteket osztunk meg a császárvárosról. 

Az étkezőkocsi és a bárkocsi az utazás teljes ideje alatt üzemel. 

Vonatunkról Bécsben a Hauptbahnhof-on és a Westbahnhof-on tudnak vendégeink leszállni. A Bécsbe érkezést követően az érdeklődők számára díjmentes sétát indítunk a város barokk stílusú császári rezidenciájához, a schönbrunni kastélyhoz. A hozzávetőlegesen 30 perces séta a kastély kertjénél ér véget, ahonnan vendégeink egyénileg folytathatják programjukat a számukra kedves irányban. 

Kérjük, hogy egyéni programjuk tervezése során tájékozódjanak a meglátogatni kívánt vásárok, múzeumok, kilátók, felvonók és egyéb látványosságok nyitvatartási idejéről és árairól. Kérjük, hogy a kirándulás előtt tekintsék meg a választott leszállási hely várható időjárását és annak megfelelő öltözettel készüljenek

További programjavaslatokért látogasson el a Wien.Info-ra.

KOCSIOSZTÁLYOK

 

Pullman Tourist - 24.990 Ft/fő 

A légkondicionált utasterű Pullman Tourist kocsik 62 fő kényelmes utazását biztosítják. A kocsikban 3 db hatszemélyes fülke, 1 db négyszemélyes fülke, valamint egy 40 vendég részére kialakított termes szakasz került kialakításra, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb ülőhelyet. Minden üléshez tartozik egy kisasztal, mely vagy a karfából nyitható fel, vagy az előző ülés háttámlájából nyitható le. Két páholy teljes értékű asztallal rendelkezik. Az ülések háttámlája minden esetben dönthető. A mosdók a kocsik előteréből nyílnak. A Pullman Tourist osztályú jegyek magukban foglalják a díjmentesen szabadon választható ülőhely foglalását valamit üdvözlő és búcsúajándékot. 

Pullman - 34.990 Ft/fő

A kettő- és négyszemélyes, dönthető fotelekből álló páholyokkal szerelt, 42 férőhelyes első osztályú Pullman kocsikban az utazás igazi élménnyé válik. Minden páholyhoz tartozik ablak, valamint egy teljes értékű asztal, így az utazás idejét akár egy kártya- vagy társasjátékpartival is eltölthetik a vendégek A mosdók a kocsik előteréből nyílnak. A Pullman osztályú jegyek magukban foglalják a díjmentesen szabadon választható ülőhely foglalását valamit üdvözlő és búcsúajándékot. 

Pullman First  - 49.990 Ft/fő


A Pullman First jegyek a Pullman jegyek árában foglalt szolgáltatásokon túl magukban foglalják a pezsgős köszöntőt, egy odaúton felszolgált reggelit, egy visszaúton felszolgált négyfogásos vacsorát, továbbá korlátlan ásványvíz, üdítőital és forróital fogyasztást. A reggelit az utazás során, míg a vacsorát jegyvásárláskor tudják kiválasztani vendégeink. Az ételeket és italokat a kocsi dedikált felszolgáló személyzete az ülőhelyeken szolgálja fel.  

Presidential  - 990.000 Ft/csoport (8 fő)

Presidential osztályon utazó vendégeink megismerhetik a kormányzati utazások különleges hangulatát. A Presidential jegyek a hajdan az osztrák kancellárt szolgáló Salon z kocsi kétszemélyes fülkéibe szólnak. A privát fülkék gardróbszekrénnyel, mosdókagylóval és konnektorral felszereltek. 

A Presidential vendégeket induláskor a Hangavári Borászat kézműves pezsgőjével köszöntjük. Az árban foglalt reggelit és vacsorát a kocsi saját szalonjában fogyaszthatják el a Presidental osztály vendégei. A kocsi bárja egész nap nyitva áll exkluzívan a Presidential vendégek számára, akik a jegyárban foglalt koráltan ásványvíz, forróital és üdítőital választékon túl térítés ellenében választhatnak széles alkoholos ital kínálatunkból. 

 

town-hall-1332069_1280.jpg

FEDÉLZETI SZOLGÁLTATÁSOK

Continental étkezőkocsi  - galéria

Eredetileg a Trans Europe Express (TEE) étkezőkocsija volt, felszerelve a 60-as évek akkor elérhető minden luxusával. A TEE vonatok a mai EuroCity-k elődjei voltak, kiemelt szolgáltatásokat nyújtva kötötték össze Nyugat–Európa nagyvárosait. Az étkezőkocsi az utazás teljes ideje alatt nyitva áll a vendégek számára napszaknak megfelelő a’la carte menüvel, mely egyaránt tartalmaz húsos és vegetáriánus ételeket. 

Continental Lounge & Bar 
- galéria

A Continental bárkocsi a vonat közösségi pontjaként kiváló helyszínt jelent utastársaink megismeréséhez, új barátságok kötéséhez. A bárban széles ital- és snackkínálattal várjuk vendégeinket az utazás teljes ideje alatt. 

JELENTKEZÉS A PROGRAMRA

Online ülőhelyválasztásra is lehetőséget adó oldalunk 2023 október elején indul.

Continental Railway Solution Kft.

1143 Budapest, Hungária körút 80/A II./3.

Trading as continentaltrain.com ©

2022 Minden jog fenntartva. All rights reserved.

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Médiamegjelenések

bottom of page